€0

Smart Woningbeheer: Uw vakantiewoning in Vertrouwde Handen

Altea vanuit de zee te zien
vakantievilla-la-nucia-huren_1Appartement Altea Uitzicht op zeeAppartement Altea Hills UitzichtAppartement Mascarat

Details

Uitgebreide omschrijving

Woningbeheer Diensten voor Altea en Omgeving

Bent u als Nederlandse of Vlaamse woningeigenaar op zoek naar een betrouwbare en professionele beheerder om uw vakantiehuis of privéwoning in Spanje tijdens uw afwezigheid te beheren? Of wilt u dat bepaalde zaken voor u en uw gasten voor en/ of tijdens het verblijf worden verzorgd? Smart Woningbeheer uit Altea, Costa Blanca is er voor u als het gaat om zowel het beheer van onroerend goed voor eigen gebruik, als vakantieverhuur en sleutelbeheer diensten.

​In uw mooie vakantiewoning bijvoorbeeld ontvangt u steeds weer nieuwe gasten. Om hun van een onbezorgde vakantie te laten genieten wilt u dat, naast een schoon verblijf, alle gewenste service voorhanden is. Hoe mooi en comfortabel uw vakantiehuis ook is; service wordt door iedereen hoog gewaardeerd. Wij geven die extra service voor de ultieme vakantiebeleving en steeds weer terugkerende vakantiegasten. Hieronder treft u ons werkgebied voor de Costa Blanca aan:

 • Altea
 • Altea La Vella
 • Altea Hills
 • Altea Mascarat
 • Albir
 • Alfaz del Pi
 • Benidorm
 • La Nucia
 • Polop
 • Finestrat
 • Calpe

Onze dienstverlening zo uitgebreid als u wenst, altijd op maat en wij werken niet met contracten. U ontzorgen is ons vak en wij kunnen aan (vrijwel) al uw wensen voldoen! Smart Woningbeheer uit Altea staat voor u klaar.

Sleutelbeheer en Woningbeheer dienstverlening

​Of u als Nederlander of Vlaming nu een prachtige privéwoning aan de Costa Blanca heeft uitsluitend voor eigen gebruik, of een mooie accommodatie voor de (vakantie)verhuur, met onze sleutelbeheer en woningbeheer dienstverlening weet u zeker dat alles tijdens uw aan of afwezigheid piekfijn voor elkaar is.

Beheer van uw Vakantiewoning in Altea of omgeving

Wanneer u als Nederlander of Belg een appartement, villa of andere vakantiewoning aan de Costa Blanca heeft voor de verhuur, maar daar zo min mogelijk omkijken naar wilt hebben, dan is het fijn als u het beheer uit handen kunt geven. Bij het verhuren van een vakantiewoning komen een aantal praktische en vaak tijdrovende zaken kijken zoals sleuteloverdracht, schoonmaak en onder andere het informeren van uw gasten.

Wij kunnen dit proces van u overnemen, zodat u met een gerust hart uw vakantiehuis kunt (blijven) verhuren. Het beheer van uw vakantiewoning kunt u combineren met één van onze andere diensten. Hebt u speciale wensen? We staan voor u klaar.

Beheer van uw Privéwoning in Altea of omgeving

Als Nederlander of Belg een (tweede) huis aan de Costa Blanca bezitten biedt veel voordelen. Het hele jaar door kunt u genieten van een prettig klimaat met zon, zee en strand binnen handbereik. Een ideale gelegenheid om af en toe even te ontsnappen uit het regenachtige Nederland of België. Wanneer u niet aan de Costa Blanca bent, wilt u uw “Spaanse” woning niet onbeheerd achterlaten. Dit hoeft ook niet, want Smart Woningbeheer uit Altea zorgt voor professioneel sleutelbeheer.

U kunt op deze wijze zorgeloos heen en weer reizen tussen Spanje en bijvoorbeeld Nederland of België. Wij bieden op verzoek ook nog andere diensten waar u een keuze uit kunt maken. Beheer op maat? Zo kunt u het noemen. Leg uw wensen maar eens aan ons voor.

Smart Woningbeheer

Costera dels Nassos, 42
03590 Altea, Costa Blanca, Spanje
Tel ES: (+34) 620 29 11 70
Tel NL: (+31) 020 881 2021
www.smart-woningbeheer.com

Listing ID: 6975af99ebf402f2

  

Report problem

Processing your request, Please wait....

Gesponsorde links

Advertentie