€0

Vitaminesupplementen vanuit Nederland

starterspakket
vitaminewinkel-home-1censuur-nieuw-1000waarom-3dcholesterol

Details

Uitgebreide omschrijving

Wij hebben als doel kennis aan te reiken over gezondheid en bieden daarnaast optimale vitaminesupplementen aan. Kennis delen we via de boeken van Gábor Lenkei. De supplementen via zijn optimaal gebalanceerde vitamineformules. Let op hoge doseringen.

U kunt bestellen vanuit spanje, verzendkosten bedragen € 8.95 voor EU landen ( vanaf € 160 gratis )

Ik ben Gabor Lenkei

Gabor Lenkei

lk sta bij veel mensen bekend als “de dokter die de handschoen heeft opgenomen tegen de farmamaffia“. Daar zit iets in. lk heb mijn hand in het wespennest gestoken. En dan eens goed geschud. Opmerkelijk is dat ik deze stunt ook heb overleefd. Volgens mij was dat juist de echte attractie: ook tijdens de heftigste aanvallen overeind blijven.

Anderen omschrijven me als “de dokter die mensen de ogen opent”. Deze omschrijving is naar mijn gevoel veel beter gevonden. lk voeI me vereerd als mensen zo over mij denken. Het is een titel die ik met veel trots draag. lk werk inderdaad hard om mensen de ogen te openen. Maar dat is geen doelstelling op zichzelf.

Het is mijn plicht om zoveel mogelijk mensen – en dus ook u – te doen beseffen dat een veel betere levenskwaliteit binnen bereik is.

http://www.lenkeivitamine.nl

Listing ID: 6585a842b0847afc

  

Report problem

Processing your request, Please wait....

Gesponsorde links

Advertentie