€0

Wilt u onroerend goed kopen in Marbella of aan de Costa del Sol?

1la cala hills club - la villa property hunter (1)
a-chicaplaya NLLA VILLA logo BLANCO GRANDE  CON MARCO

Details

Uitgebreide omschrijving

LA VILLA PROPERTY HUNTER is een dienstverlenend bedrijf dat is ontstaan vanuit een eenvoudige vaststelling: op zoek gaan naar onroerend goed aan de Costa del Sol is een heuse “lijdensweg”.

Met de oprichting van LA VILLA PROPERTY HUNTER, nu meer dan 20 jaar geleden, deed de eerste vastgoedjager in Marbella zijn intrede. Ons hoofddoel: onze klanten tijd en geld laten besparen. Voordat u naar de Costa del Sol komt, doen wij voor u alvast de nodige prospectie en brengen een voorafgaand bezoek aan alle panden die te koop staan en bij uw profiel passen. Zo vermijdt u onnodige en teleurstellende bezoeken.

Dankzij uw mobiele applicatie volgt u uw project 24/24 en hebt u toegang tot panden van meer dan 1.500 agenten, promotors, particulieren, notarissen en bankbeslagen. Aarzel dus niet langer en leg uw bezoeken af… vanuit uw zetel!

LA VILLA PROPERTY HUNTER werd opgericht door een Belgische expat die zich hierbij liet inspireren door zijn eigen ervaring. Wij zijn gevestigd in Marbella, aan de Costa del Sol.

Listing ID: 8375b584c80be732

  

Report problem

Processing your request, Please wait....

Gesponsorde links

Advertentie