€0

Woningbeheer Costa Blanca, voor woningbeheer en meer

WCB foto Denia Vierkant

Details

Uitgebreide omschrijving

Woningbeheer Costa Blanca, voor woningbeheer en meer

Heeft u een (vakantie) woning in Spanje aan de Costa Blanca? Dan wilt u daar vanzelfsprekend veel plezier van hebben!
Maar iedere woning of appartement, groot of klein, met of zonder zwembad en/of tuin heeft onderhoud nodig en dient schoongemaakt en bijgehouden te worden. Wie houdt een oogje in het zeil als er een tijdje niemand in uw woning aanwezig is? Het is prettig als u daar zelf allemaal niet naar om hoeft te kijken.
En hoe fijn is het als wij dit allemaal voor u regelen.
Wij nemen alle rompslomp uit handen, zodat u en uw eventuele gasten gewoon lekker vakantie kunnen vieren. Op onze website hebben wij voor u een aantal services voor woningbeheer op een rij gezet. Hoe meer wij u kunnen ontzorgen, des te meer plezier u kunt hebben van uw woning, uw vrijheid en al het moois dat de Costa Blanca te bieden heeft.
In overleg met u stellen wij een offerte op maat samen, waarin de werkzaamheden uitgebreid worden vermeld, en zorgen wij voor een gedegen uitvoering hiervan.
Wilt ook u zorgeloos genieten van uw woning, neemt u dan gerust contact met ons op.

Ons werkgebied strekt zich onder meer uit over: L’Atzúbia, Denia, Gandía, Gata de Gorgos, Jalón, Jávea (Montgó), Jesus Pobre, Oliva (Nova), Ondara, Orba, Pedreguer, (Monte) Pego, Sagra, Tormos, El Verger, Xeraco, Xeresa. Kortom, alle plaatsen op een afstand van ca. 30 km vanaf het plaatsje Pego.

Graag maken wij geheel vrijblijvend een afspraak met u om onze services voor woningbeheer nader toe te lichten en uw eventuele eigen wensen te bespreken.

Saludos, Desiree en Peter

Listing ID: 2335bf6b0793af45

  

Report problem

Processing your request, Please wait....

Gesponsorde links

Advertentie