Advertenties aangepast: wellicht nodig om advertentie te vernieuwen

23/02/2016 Nieuws

0 reacties

We hebben bij de redactie de reeds geplaatste advertenties op SpanjeAdvertenties opgeschoond. Dat houdt in dat er nu wat strikter gekeken is naar de periode van plaatsing die vast is gesteld op 90 dagen (3 maanden). Deze plaatsingslimiet staat onder andere vermeld op de pagina als men een nieuwe advertentie plaatst.

Deze plaatsingslimiet van 90 dagen of 3 maanden geldt zowel voor de GRATIS alsook voor de UITGELICHTE advertenties. Na het verlopen van deze 90 dagen zult u een email ontvangen van ons waarin vermeld staat dat uw geplaatste advertentie is verlopen. U heeft daarna twee keuzes, vernieuwen of verwijderen.

Door in te loggen op SpanjeAdvertenties en naar uw dashboard te gaan, ziet u uw advertenties waar u de keuze heeft deze te vernieuwen of te verwijderen.

UITGELICHTE ADVERTENTIES

Laat uw advertentie extra opvallen voor slechts €7,50 als UITGELICHTE ADVERTENTIE

Nu u toch uw advertentie moet vernieuwen, waarom niet tegen een kleine bijbetaling een UITGELICHTE ADVERTENTIE te plaatsen waarna uw advertentie beter te zien zal zijn in onder andere de slider op de hoofdpagina. U kunt betalen d.m.v. PayPal (en Credit Card) op het moment van (her)plaatsing.

De plaatsingslimiet van 90 dagen is door ons ingesteld om te voorkomen dat er advertenties blijven staan die niet meer actueel zijn. Onderneemt u verder geen actie dan worden de niet actieve advertenties automatisch verwijderd door ons systeem.

Maak uw foto’s nog leuker met deze tips!

23/02/2016 Nieuws

0 reacties

Aangezien wij van SpanjeAdvertenties graag zien dat er mooie advertenties geplaatst worden, willen wij wat TIPS geven om uw advertenties interessanter te maken waardoor deze dus ook meer gelezen worden door de andere gebruikers en bezoekers van SpanjeAdvertenties.

Foto’s en afbeeldingen zijn erg belangrijk op SpanjeAdvertenties aangezien het om een visuele verzamelplaats gaat wat potentiële kopers/klanten beter aanspreekt. Daarom is het plaatsen van goede, leuke, grappige, interessante en aantrekkelijke foto erg belangrijk.

Foto’s bewerken

Om uw foto’s en afbeeldingen leuker en interessanter  te maken zou je deze kunnen bewerken met programma’s zoals Photoshop. Nou is dat programma niet voor iedereen weggelegd aangezien Photoshop vrij ingewikkeld is.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel online fotobewerkings-programma’s te vinden zoals:

Pixlr Express – een gemakkelijk programma waarmee u fotoformaten kunt aanpassen, kaders en teksten kunt plaatsen en nog vele andere leuke fotobehandelingen kunt doen. Pixlr Express kan in Google Chrome ook als extensie gedownload worden. Probeer het maar eens via: http://pixlr.com/express/

Canva – met het online programma Canva kunt u geweldige fotopresentaties maken die gratis te gebruiken zijn. Er zijn tientallen ontwerpmogelijkheden, verschillende tekstblokken etc. mogelijk om te gebruiken met uw foto’s en/of afbeeldingen. De meeste van deze mogelijkheden zijn GRATIS te gebruiken maar mocht u gebruik willen maken van een premium foto of ontwerp dan dient u slechts 1 dollar te betalen, zelfs dat is dus aantrekkelijk. Canva is een echte aanrader als u met uw foto wilt opvallen. Probeer het maar eens via https://www.canva.com/

Pixlr  Editor – dit bewerkingsprogramma is te vergelijken met Photoshop maar is online te vinden en in gebruik makkelijker dan het uitgebreide Adobe programma. Zo kunt u foto’s van lagen voorzien, teksten toevoegen, afmetingen aanpassen, etc. Pixlr Editor kan in Google Chrome ook als extensie gedownload worden. Probeer het maar eens via: http://pixlr.com/editor/

Pixlr Touch Up – nog een simpel maar uitstekend programma van de Pixlr groep waarmee foto’s bewerkt kunnen worden, zonder een programma te downloaden naar uw computer. Pixlr Touch Up kan in Google Chrome ook als extensie gedownload worden. Probeer het maar eens via: https://chrome.google.com/webstore/detail/pixlr-touch-up/jklljiahjgoglchglekebfljnmbaleig?hl=es&utm_source=chrome-ntp-launcher

Pixlr O Matic – met dit geweldige programma kunt u foto’s van een nieuw, leuke en mooi jasje voorzien door kaders te plaatsen en lagen over de oorspronkelijke foto te leggen. Erg leuk om eens te proberen via: http://pixlr.com/o-matic/

Andere programma’s:

Picozu: http://www.picozu.com/editor/
Pixmonkey: http://www.picmonkey.com/
Picfull: http://www.picfull.com/
Fotor: http://www.fotor.com/

Tips

Met de bovenstaande mogelijkheden worden uw foto’s veel interessanter en leuker om naar te kijken. Probeer ze maar eens uit. Als u nog andere tips hebt, plaats ze dan hieronder als opmerking.

De juiste afmetingen voor uw foto zijn erg belangrijk, dit is waarom.

22/02/2016 Nieuws

0 reacties

Bij advertenties is niet alleen de tekst en uitleg erg belangrijk maar ook zeker de foto oftewel het eerste wat iemand zal zien als ze uw advertentie bekijken. Daarom willen wij u graag op het volgende wijzen.

De hoofdfoto is erg belangrijk aangezien potentiële kopers/huurders of klanten dit als eerste zien. De hoofdfoto wordt op de individuele advertentiepagina in zijn geheel getoond met een grote van 700 x 400 pixels. Het is dus belangrijk dat u een goede foto kiest en deze zo aantrekkelijk mogelijk presenteert. Eerder hebben wij al enkele tips gegeven over programma’s die op het internet te vinden zijn en waar foto’s mee kunt bewerken. Zo zijn er programma’s als Photoshop Express, Pixlr Express of Canva die er uitspringen.

In de foto’s zou u bijvoorbeeld in de hoek of in het midden een logo van uw bedrijf kunnen plaatsen of wellicht nog leuker, een mooie collage maken van diverse foto’s, iets wat makkelijk kan in Canva en Pixlr Express.

Facebook en Google+

Een grote en opvallende foto is niet alleen belangrijk voor de website SpanjeAdvertenties zelf maar ook voor de diverse sociale media netwerken zoals Facebook of Google+ waar de foto’s, indien ze op het juiste grote formaat zijn, perfect vertoond worden. Zijn de foto’s namelijk kleiner dan worden ze als een vierkantje getoond wat natuurlijk minder opvalt. Facebook heeft op de tijdlijn enkele standaard afmetingen van 470 x 246 pixels. Is de foto dus kleiner dan wordt deze slechts getoond in een kleiner en minder opvallend vierkant van 158 x 158 pixels.

Als u dus uw advertentie plaatst denk dan goed na over de foto, deze mag dus rustig 700 x 400 pixels groot zijn maar nooit meer wegen dan 500 KB. Foto’s kunt u eventueel kleiner maken via eerder genoemde programma’s.

Welkom bij SpanjeAdvertenties, uw nieuwe advertentieportaal voor en over Spanje

19/02/2015 Nieuws

1 reactie

Na weken van hard werken is onze nieuwe website dan eindelijk af. Wij presenteren SpanjeAdvertenties, de nieuwe online advertentieportaal met advertenties die over Spanje gaan. Op SpanjeAdvertenties is het mogelijk om GRATIS een of meerdere advertenties te plaatsen in diverse rubrieken waaronder onroerend goed, transport, relaties en contact, vakantie en verblijf in Spanje, etc. Alle hoofdrubrieken zijn weer onderverdeeld in subrubrieken om het plaatsen en zoeken naar advertenties makkelijker te maken.

Belangrijk is echter wel dat de advertenties met Spanje te maken hebben, dat kan zijn producten of service welke met Spanje te maken hebben of de verkoop/verhuur van woningen, bedrijven, B&B, Vakantiewoningen etc. in Spanje. SpanjeAdvertenties is niet alleen bedoeld voor de Nederlanders en Belgen die in Spanje wonen en iets in de aanbiedingen hebben maar ook voor die personen die regelmatig in het land op bezoek zijn voor familiebezoek of vakantie.

Op SpanjeAdvertenties is het plaatsen van advertenties in alle rubrieken GRATIS. Wilt u echter dat uw advertentie er net even uitspringt, dan kunt u deze tegen een kleine vergoeding als uitgelicht plaatsen in de slider op de hoofdpagina en met een oranje banner op de advertentie zelf.

Alle advertenties zijn 90 dagen te zien op de website waarna deze of verwijderd of verlengd dienen te worden door de adverteerder zelf. U ontvangt van ons een email voordat deze 90 dagen om zijn zodat u zelf kunt kiezen wat u met uw advertentie doet. Wordt er geen actie ondernomen dan kunnen advertenties, betaald of niet, naar verloop van tijd verwijderd worden. Voor meer informatie raden wij u aan om onze algemene voorwaarden te lezen.

Wij wensen u veel plezier met SpanjeAdvertenties!

PS. SpanjeAdvertenties zal in het begin nog in “bèta” te zien zijn wat betekend dat er nog aan de website gewerkt wordt en er soms wat veranderingen kunnen plaatsvinden. Mocht u iets willen melden over het functioneren van SpanjeAdvertenties dan kunt u ons een email sturen.

 • Maak uw foto's nog leuker met deze tips!

  door op 23/02/2016 - 0 Reacties

  Aangezien wij van SpanjeAdvertenties graag zien dat er mooie advertenties geplaatst worden, willen wij wat TIPS geven om uw advertenties interessanter te maken waardoor deze dus ook meer gelezen worden door de andere gebruikers en bezoekers van SpanjeAdvertenties. Foto’s en afbeeldingen zijn erg belangrijk op SpanjeAdvertenties aangezien het om een visuele verzamelplaats gaat wat potentiële […]

 • De juiste afmetingen voor uw foto zijn erg belangrijk, dit is waarom.

  door op 22/02/2016 - 0 Reacties

  Bij advertenties is niet alleen de tekst en uitleg erg belangrijk maar ook zeker de foto oftewel het eerste wat iemand zal zien als ze uw advertentie bekijken. Daarom willen wij u graag op het volgende wijzen. De hoofdfoto is erg belangrijk aangezien potentiële kopers/huurders of klanten dit als eerste zien. De hoofdfoto wordt op […]

 • Welkom bij SpanjeAdvertenties, uw nieuwe advertentieportaal voor en over Spanje

  door op 19/02/2015 - 1 Reacties

  Na weken van hard werken is onze nieuwe website dan eindelijk af. Wij presenteren SpanjeAdvertenties, de nieuwe online advertentieportaal met advertenties die over Spanje gaan. Op SpanjeAdvertenties is het mogelijk om GRATIS een of meerdere advertenties te plaatsen in diverse rubrieken waaronder onroerend goed, transport, relaties en contact, vakantie en verblijf in Spanje, etc. Alle […]

 • Advertenties aangepast: wellicht nodig om advertentie te vernieuwen

  door op 23/02/2016 - 0 Reacties

  We hebben bij de redactie de reeds geplaatste advertenties op SpanjeAdvertenties opgeschoond. Dat houdt in dat er nu wat strikter gekeken is naar de periode van plaatsing die vast is gesteld op 90 dagen (3 maanden). Deze plaatsingslimiet staat onder andere vermeld op de pagina als men een nieuwe advertentie plaatst. Deze plaatsingslimiet van 90 […]

Laatste nieuws

 • Advertenties aangepast: wellicht nodig o...

  door op 23/02/2016 - 0 reacties

  We hebben bij de redactie de reeds geplaatste advertenties op SpanjeAdvertenties opgeschoond. Dat houdt in dat er nu wat strikter gekeken is naar de periode van plaatsing die vast is gesteld op 90 dagen (3 maanden). Deze plaatsingslimiet staat onder andere vermeld op de pagina als men een nieuwe advertentie plaatst. Deze plaatsingslimiet van 90 […]

 • Maak uw foto’s nog leuker met deze...

  door op 23/02/2016 - 0 reacties

  Aangezien wij van SpanjeAdvertenties graag zien dat er mooie advertenties geplaatst worden, willen wij wat TIPS geven om uw advertenties interessanter te maken waardoor deze dus ook meer gelezen worden door de andere gebruikers en bezoekers van SpanjeAdvertenties. Foto’s en afbeeldingen zijn erg belangrijk op SpanjeAdvertenties aangezien het om een visuele verzamelplaats gaat wat potentiële […]

 • De juiste afmetingen voor uw foto zijn e...

  door op 22/02/2016 - 0 reacties

  Bij advertenties is niet alleen de tekst en uitleg erg belangrijk maar ook zeker de foto oftewel het eerste wat iemand zal zien als ze uw advertentie bekijken. Daarom willen wij u graag op het volgende wijzen. De hoofdfoto is erg belangrijk aangezien potentiële kopers/huurders of klanten dit als eerste zien. De hoofdfoto wordt op […]

 • Welkom bij SpanjeAdvertenties, uw nieuwe...

  door op 19/02/2015 - 1 reactie

  Na weken van hard werken is onze nieuwe website dan eindelijk af. Wij presenteren SpanjeAdvertenties, de nieuwe online advertentieportaal met advertenties die over Spanje gaan. Op SpanjeAdvertenties is het mogelijk om GRATIS een of meerdere advertenties te plaatsen in diverse rubrieken waaronder onroerend goed, transport, relaties en contact, vakantie en verblijf in Spanje, etc. Alle […]

Advertentie